Вівторок, 16.04.2024, 23:18
Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход

Права людини в школі

Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 38
Главная » 2012 » Березень » 19 » Запрошуємо до участі в реалізації освітньо-профілактичного проекту «Правовий десант»
Запрошуємо до участі в реалізації освітньо-профілактичного проекту «Правовий десант»
00:28

Обласний центр практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників оголошує про початок реалізації освітньо-профілактичного проекту «Правовий десант», який отримав грантову підтримку за результатами конкурсу малих грантів «Молодь діє», оголошеного Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій у рамках проекту «Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей» за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (США). Реалізація проекту здійснюється у партнерстві з Черкаською міською дитячою громадською організацією «Експериментальний творчий центр».

Проект спрямований на підвищення рівня правової культури учнівської молоді, в т.ч. «групи ризику», попередження злочинності в освітньому середовищі, формування активної соціальної позиції учнів ЗНЗ та ПТНЗ щодо захисту своїх прав і дотримання обов’язків громадянина та толерантної і відповідальної поведінки щодо оточуючих шляхом використання інтерактивних творчих форм просвітницької та профілактичної роботи (агітбригади, соціально-психологічний театр, тренінги, ситуаційні ігри, правові брейн-ринги, тематичні концерти тощо).

До участі у проекті запрошуються спеціалісти психологічної служби та лідери учнівського самоврядування з числа волонтерів психологічної служби закладів освіти Черкаської області.

Детальна інформація про умови участі та заплановані заходи у рамках реалізації проекту «Правовий десант» знаходиться на сайті ОЦППСР http://psycenter.at.ua

Просмотров: 631 | Добавил: Татьяна | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]