П`ятниця, 29.03.2024, 13:50
Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход

Права людини в школі

Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 38
Главная » 2009 » Грудень » 21 » Включись! Стань волонтером!
Включись! Стань волонтером!
10:03

5 грудня – коли у всьому світі відзначали Міжнародний День волонтера, добровольці Черкащини теж приєдналися до цього руху. Протягом всього дня на базі Черкаського обласного молодіжного центру проходив волонтерський форум під назвою «Включись! Стань волонтером!».

Організаторами даного заходу стали РНГО «Центр соціального партнерства», Проект ПРООН «Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні» та Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.

Метою даного форуму було: проаналізувати діяльність волонтерів протягом 2009 року; скласти план волонтерської діяльності на 2010 рік та звичайно ж гарно провести час! Серед 25 учасників форуму були представники із м. Золотоноші, які представляли міський молодіжний центр, молодіжний актив м. Сміла, представники Чигиринської районної ГО «Молодь у сучасному світі», м. Черкаси представляли волонтери Студентської соціальної служби Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, учасники школи волонтерів міського ЦСССДМ, лідери МГО «Екологічні ініціативи», волонтери ВООН з м. Черкаси та м. Рівне.

Під час форуму волонтери ділилися досвідом реалізації соціальних проектів: благодійних акцій, екологічних рейдів, профілактичних тренінгів, збереження культурних та історичних пам’яток рідного краю тощо. Окрім цього волонтерам вдалося майже повністю заповнити «Банку ідей волонтерських проектів», яка була спеціально підготовлена організаторами заходу. Волонтери – це люди, які постійно спілкуються з іншими, тож і учасникам форуму не склало труднощів вийти на вулиці м. Черкаси та провести ігрове опитування місцевих жителів чи знають вони хто такі волонтери… Так як світова спільнота цьогорічний день волонтера відзначала під закликом «Волонтерство заради планети», що пов’язано із проблемою зміни клімату та конференції в Копенгагені 7 грудня – волонтери придумали власні способи порятунку нашої планети.

На знак подяки за волонтерську діяльність всі учасники отримали цінні подарунки від організаторів форуму але найціннішим подарунком для всіх стали спеціально розроблені для форуму нагрудні значки написом: «Включись! Стань волонтером!». Тож тепер волонтерів зможуть впізнавати на улицях і всі бажаючі зможуть також «включитися» до цього позитивного, енергійного та корисного руху!

Контакти

  • Світлана Собова
  • Проект ПРООН "Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні”
  • sobova@ukr.net
  • (472) 32-86-99

Просмотров: 919 | Добавил: Татьяна | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]