Неділя, 28.04.2024, 06:55
Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход

Права людини в школі

Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 38
Главная » 2012 » Червень » 18 » Приєднуйтесь до моніторингу дискримінації у повсякденні!
Приєднуйтесь до моніторингу дискримінації у повсякденні!
22:06
Вас непокоїть та обурює засилля відверто сексистської реклами (з меседжами типу «Оближи шари», «Роздвинь палички», «Дівчина в подарунок»...), вислови перших осіб держави під час "виконання службових обов'язків" на кшталт "Місце жінки на кухні, а не у прийнятті рішень" та музичні відео з пропагандою насильства і ви не бажаєте це терпіти надалі – закликаємо долучитись до нашої моніторингової команди!

Центр «Ла Страда-Україна» ініціює моніторинг повсякдення. Ми прагнемо задокументувати та зібрати якнайбільше прикладів гендерної дискримінації та насильства, що оточують нас щодня: в освітній, культурно-інформаційній, трудовій, соціальній сферах, та підготувати за підсумками ряд звернень та подань для оскарження до різних інституцій, зокрема, до Експертної ради при Мінсоцполітики, Уповноваженого з прав людини. Зібрані приклади дискримінації ми опублікуємо у форматі спеціальних дайджестів, аналітичних звітів та оглядів, які можна буде знайти також на сайті та сторінках у соціальних мережах. Найяскравіші зразки ми подамо на щорічний конкурс гендерної відзнаки та анти відзнаки. 

Зверніть увагу, що позитивні приклади, приклади гендерно чутливих рішень, також радо вітаються!
Якщо ви маєте гостре око та активну громадянську позицію й не хочете стояти осторонь, коли наші права порушуються на кожному кроці, – фіксуйте ці прояви та надсилайте на спеціальну електронну скриньку monitoring@la-strada.org.ua 

Зраказми можуть бути фото (макети друкованої, зовнішньої, інтернет реклами, колажі…), відео (рекламні ролики, музичні кліпи…), аудіо (наприклад, пісні), цитати публічних осіб тощо. Додавайте до них ваші коментарі з приводу того, чому ви вважаєте цей продукт дискримінаційним.

Якщо маєте питання, звертайтесь до координатора цього напряму діяльності Центру «Ла Страда-Україна» Вікторії Кизим: т. 205-36-95;e-mail: v.kyzym@la-strada.org.ua

Просмотров: 554 | Добавил: Татьяна | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]